Forum

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Jak zbierać darmowe bitcoiny

Czy istnieje jakiś sposób aby zbierać darmowe bitcoiny (chociażby jakieś ułamki satoshi) bez żądnej początkowej inwestycji? Mam dopiero 16 lat i dalej chodzę do szkoły, tak więc nie mam możliwości aby pracować i zarabiać pieniądze, które później mógłbym zainwestować. Słyszałem coś o jakichś kranikach. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat? Dziekówka.

Nikt nie da ci darmowego bitcoina, musisz coś  zrobić, aby go dostać. W życiu nie ma nic za darmo...

Metody, które znam:

1. Pracuj na bitcoina wykonując zadania

Istnieje wiele stron internetowych, które zapłacą za wypełnienia captcha, kliknięcie lub po prostu wypełnienie prostych ofert, coś w rodzaju btcpeek.com

2. Zarabianie bitcoinów z handlu

Zarejestruj się w dowolnej najlepszej giełdzie kryptowalutowej i zacznij handlować (nie jest to łatwy sposób, jak się wydaje). Potrzebujesz też chociażby dolara na start. Na platformie binance istnieje możliwość wpłaty bardzo małego depozytu.

3. Zarabiaj BTC pożyczając go innym

Jest takie powiedzenie: „Powinieneś włożyć swoje pieniądze alby zarabiać"

Więc jeśli już posiadasz Bitcoiny, możesz zainwestować pieniądze i zarobić na nich, pożyczając je. Istnieje wiele platform pożyczkowych Bitcoin peer-to-peer, które pozwalają ci to zrobić, jednocześnie zapewniając przyzwoity 12% -18% zwrot z inwestycji w postaci bitcoinów. Niestety w tym sposobie również potrzebujesz jakiegokolwiek kapitału startowego.

4. Zarabiaj bitcoiny z kranów

Istnieje wiele stron z kranami, chociaż wszystkie płacą bardzo niewiele,  nadal można z nich korzystać i  zarobić jakieś drobne. Być może kiedyś bitcoin urośnie do 1000000 dolarów i twoje kilka satoshi zamieni się w dosyć porządną sumkę.

Dzięki tym kranom wykonujesz drobne zadania, takie jak rozwiązywanie problemów, granie w gry, klikanie reklam lub oglądanie filmów. Za każde zadanie, które wykonasz, zarabiasz trochę satoshi.

5. Zarabiaj bitcoiny, pomagając ludziom

Jest to dość rewolucyjny sposób na zarabianie bitcoinów, jeśli jesteś dobry w badaniach offline / online lub ankietach.

Wpisy na forum dyskusyjnym BitcoinAltcoin.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży kryptowalut i innych instrumentów finansowych. BitcoinAltcoin.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.