Forum

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Omega Best - Jak odzyskać pieniądze? Pozew [ Aktualizacja ]

Z racji że doszło do ataku spamu na naszą stronę... Postanowiliśmy usunąć poprzedni temat i wrzucić wszystko w jednym miejscu.

Witam wszystkich,

Chciałbym w tym miejscu zebrać wszystkie osoby, które mogą pomóc w odzyskaniu pieniędzy z Omega best. Wiem że w sieci jest dużo miejsc w których ludzie piszą że mają problem z odzyskaniem swoich środków.

Zainwestowałem w Omega Best ponad 30.000 zł przez jednego z naciągaczy internetowych. Pan Adam doskonale wiedział jak wyciągnać ode mnie kasę zebym tylko zainwestował. Niestety w teraz nagle wszyscy umywają rączki i usuwają wszystko ze swoich profili co jest związane z Omega Best.

Proszę o udostępnienie tego temu w jak największej liczbie miejsc może w ten sposób, zwrócimy na siebie uwagę w mediach i jakiś sposób dotrzemy do tych naciągaczy...

Chciałbym a w tym miejscu napisało jak najwięcej osób o sobie ile zainwestowali i czy jesteście gotowi walczyć o swoje środki.

Chciałbym również dowiedzieć się czy jest opcja polecenia jakieś kancelarii, która może nam pomóc w odzyskaniu zainwestowanych środków...

Omega Best - Jak odzyskać pieniądze?

Wszystkie osoby, które mogą pomóc w odzyskaniu pieniędzy proszę są o kontakt w tym temacie. Będę tutaj zaglądał i brał udział w dyskusji.

Dzięki ze założyłeś ten temat. Pomogę Tobie i nam będę udostępniał temat w każdym możliwym miejscu aby wspólnie osiągnąć sukces i odzyskać jak najwięcej.. Jestem również poszkodowanym w tej sprawie i byłem już na pierwszych konsultacjach jak mogę odzyskać swoje środki.

Bardzo wam polecam https://adwokat.suszynski.com.pl

Dzisiaj byłem na konsultacjach. Kancelaria zajmuje się właśnie nowymi technologiami i wydaje mi się że może nam pomóc. Jeżeli ktoś z was jest z okolic Trójmiasta to myślę że powinien obowiązkowo umówić się na konsultację.

Wierzę że odzyskamy swoje pieniądze z Omega Best ! Podaje temat dalej i również to zróbcie !

Dzięki za inicjatywę ! Jestem bardzo zdesperowany aby podjąć z nimi walkę. Straciłem u niech 8.000 zł i nie mam możliwości zrobienia wypłaty !

Dajcie konkrety co robimy dalej! Podpiszę się pod każdym pismem.

Hej,

Czy możesz powiedzieć coś więcej co   adwokat Ci doradzi? Jak odzyskać pieniądze?

ja zainwestowałem 23 000,00 zł  i też nie wiem co dalej będzie wszędzie cisza i wszystko co związane z omegą zaczyna zanikać

witam, tez zainwestowałem 23 tyś zł a teraz wszystko co z omegą związane zaczyna zanikać na portalach etc, zero odpowiedzi i zero kasy dołączam się.

Też niestety zostałam oszukana, wplacilam ponad 5 tys 😑 chce odzyskać pieniądze!

Ja zainwestowalam na początku 50,  później zaufanie wzrosło po kilku miesiącach dołożylam kolejne 100, potem tydzień później pojawił się problem z zalogowaniem pisałam email oczywiście bez odpowiedzi. Gdy już się udało zalogować ze 180 łącznie z reinwestycjami zrobiło się 59. Napisałam do znajomego który mnie do tego zachęcił, mówił żebym się nie martwila, że to chwilowo bo modernizacji systemu, ale do tej pory nic nie wrócilo nawet jest 57 więc znów zmalało. Mam screeny z tego co inwestowalam, sam ten znajomy mi je wykupil. Nie wiem czy jest sens walczyć chociaż o samą inwestycje raptem 100 €. Pluje sobie w brodę że mogłam poczekać ten tydzień dwa i wtedy zobaczyć czy coś zniknęłoby z tej pierwszej inwestycji.. Dajcie znać czy coś da się zrobić w sprawie tych większych kwot

Dzień Dobry,

Przygotowywuję reportaż w sprawie działalności Omega Best. Bardzo prosiłbym o kontakt na adres e-mail [email protected] osób pokrzywdzonych działaniem Omega Best.

Zainwestowałam 4 tysiące zł. I też myślę, że już tego nie zdołam wyciągnąć bez interwencji prawnej. Czy mogę prosić o maila osobę, która zbiera osoby do pozwu zbiorowego? Jeżeli takowa jest, ponieważ link do tego forum podaje ktoś, kto deklaruje się, że to robi. Z góry dziękuję za pomoc.

Wystarczy wziąć się za najważniejszych naganiaczy którzy naciągali ludzi i mydlili oczy

1. Adam K...- Warszawa
  2. Wojciech G... - Opole
  3. Vito S... - Warszawa

Nafalski i inni są zbyt mądrzy aby dać się przycisnąć natomiast te leszcze jak usłyszą zarzuty prokuratorskie i widmo kratek to szybko obciążą pozostałych. Nafalski przygotował im instrukcję co mają robić a więc żeby nic nie mówić ale on doskonale wie że jeżeli oni nie zaczną sypać to tak naprawdę prokuratura im się dobierze do dupy a Nafalski będzie czysty i on na to liczy

Pamietam jak czytałem opinie na temat Omega best. Komentarzy było wiele, wszyscy zachwalali, promowali, wypowiadali sie w malo rzeczowy sposób, że polskie państwo jest "głupie" i odpycha od siebie takie projektu jak Omega Best. Jakim trzeba być idiotą aby uwierzyc w zarabianie na tak wysokim poziomie procentowym. To było oczywiste, że Omega Best to piramida finansowy stary nr. odgrzany w formie kryptowaluty. Przykro patrzy się jak oszukuje się ludzi którzy zainwestowali swoje oszczędności, ale bardziej było przykre patrząc jak Ci sami ludzie pół roku wczesniej hejtowali tych którzy wypowiedzieli się, że to jest przekręt. "Jestes frajerem","pracuj za najnizsza mi pieniadze same sie robia" itp.. UOKiK zabrało sie za badanie sprawy, następnie nagłosnienie w radio Rmf fm i kokejna fala hejtu, że państwo polskie chce sciagnąć podatki, a firma zarejestrowana w emiratach... czuje niesmak w takich sytuacjach nagle teraz Ci wszyscy ludzie chca pomocy, czuja się ofiarami, Żal mi was.

Nic się nie dzieje więc sam postanowiłem założyć grupę na fb - Omega-Temida, zapraszam. Będzie tam lepszy kontakt i wspólnie ustalimy co i jak. Uważam, że najpierw trzeba zgłosić do prokuratury lub CBŚ sprawę a później walczyć w pozwach cywilnych. Zapraszam do grupy i proszę o przekazywanie tej informacji dalej. pozdrawiam

Wpisy na forum dyskusyjnym BitcoinAltcoin.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży kryptowalut i innych instrumentów finansowych. BitcoinAltcoin.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.