Forum

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Kto zarabia na sygnałach bitcoin?

Witam czy jest tutaj ktoś kto zarabia jakieś pieniądze na tradingu w oparciu o sygnały bitcoin? Czym one właściwie są, gdzie można je zdobyć? Którą platforme z sygnałami wybrać. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam.

Tak. Zarabiałem pieniądze na regularnych pracach i inwestowałem w BTC od 2012 roku. I ciągle to robię. Oto kilka zrzutów ekranu z moich portfeli (jeden z XLM) tydzień temu, a drugi z bittrex, na którym inwestowałem w niektóre Altcoiny z mojego portfela Bitcoina, aby zarobić więcej bitcoinów.

Huh! Nie powiem ci dokładnej kwoty,  którą zainwestowałem.
Ponieważ nie wiem dokładnie ile.

Od sierpnia 2012 roku dokonałem mojej pierwszej inwestycji 500 $ (co pomogło mi uzyskać 33 BTC). TAK! Kupuj tanio, sprzedawaj drogo - to moje motto 🙂

Sprzedałem go 2 dni później po awarii (co uznałem wtedy jako CRASH !!!) za 320 $. I kupiłem dzień później, kiedy zaczęło rosnąć za 10 $.
Mieszkałem wtedy w Rosji i mogłem odłożyć tylko 150 $ na inwestycje. Co miesiąc kupowałem bitcoiny o wartości 150 $ do maja 2014 roku, kiedy przeprowadziłem się do Wielkiej Brytani

Tak więc w sumie zainwestowałem około 3000 $ przed 2014 r. I wtedy zacząłem zarabiać więcej. Do czerwca 2015 r. Wydałem około 5000 $ na BTC. Łącznie już 8000 $.

Potem dostałem pracę jako programista i mogłem odłożyć 2000 $ miesięcznie. Czasem trochę więcej. Zmieniłem pracę na taką z wyższą pensją i zacząłem inwestować jeszcze więcej z KAŻDEJ wypłaty. Łącznie inwestuję teraz 4000-5500 $ miesięcznie. I to nie tylko bitcoiny. Podzieliłem swoje inwestycje między BTC, LTC, ETH,  30% zawsze na każdą kryptowalue z wcześniej wymienionych, a 10% na altcoiny, które kupuje kiedy wychodzą jakieś gorące wiadomości.

Ze statystyk mojego portfela kryoptowalut, który dokładnie śledze i prowadze statystyki wydałem w sumie 144200 $ (co 3 miesiące otrzymuję akcje od firmy i sprzedaję je wszystkie) za każdym razem inwestując w kryptowaluty.

Wskazówki od handlowców dotyczące tego, jaką kryptowalute kupić i po jakiej cenie, w którym momencie, a także cena, za którą powinieneś później sprzedać krypto i ostatecznie zyskać. Niektóre sygnały są bezpłatne, a niektóre są publikowane na płatnych kanałach. Zwykle darmowe grupy tworzone są w celu reklamowania tych, za które powinieneś zapłacić, aby zostać członkiem.

pozdrawiam.

Wpisy na forum dyskusyjnym BitcoinAltcoin.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży kryptowalut i innych instrumentów finansowych. BitcoinAltcoin.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.