Forum

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Darmowe kopalnie bitcoin

Witam. Czy isnieją jakieś darmowe sposoby kopania bitcoin? Czy mogę dołączyć do innych górników za darmo np. do miningowych puli? Czy jest jakieś darmowe oprogramowanie na mój komputer pozwalające za darmo wydobywać bitcoina lub inne krytowaluty? Dzieki i pozdrawiam

Za darmo w życiu nic nie ma, jednak jeżeli chciałyś dołaczyc do puli wydobywczej to mogę dla ciebie opisać jedną, której używam i z czystym sumieniem mogę ją polecić.

Na twoim miejscu nie kupiłbym kryptowaluty. Kupiłbym moc do samodzielnego wygenerowania / wydobycia dowolnej kryptowaluty. Po prostu zobacz moją tabelę na dole, ile możesz zarobić dzięki inwestycjom w wydobywanie w chmurze.

Co to jest Bitcoin Cloud Mining i pożyczki Bitcoin?

Wydobywanie w chmurze umożliwia użytkownikom zakup mocy wydobywczej sprzętu w kopalniach kryptowalut.

Do tej pory według mnie istnieje tylko jedna zaufana firma.

Hashflare

Istnieje wiele innych tego typu stron, ale tylko nieliczni są zaufani, tak jak ten dostawca według mnie.

Kilka przykładów zarobków w chmurze:

500 USD Inwestycja może przynieść około 229,26 USD miesięcznie zysku
1500 USD Inwestycja może przynieść około 694,71 USD miesięcznie zysku
5000 USD Inwestycja może przynieść około 2 292,56 USD miesięcznie zysku
10 000 USD Inwestycja może przynieść około 4 654,59 USD miesięcznie zysku
15 000 USD Inwestycja może przynieść około 6 947,14 USD miesięcznie zysku

Wszystko oczywiście jest zależne od ceny bitcoina.

Wydobywanie w chmurze Bitcoin umożliwia ludziom zarabianie bitcoinów bez sprzętu do wydobywania bitcoinów, oprogramowania , energii elektrycznej, przepustowości lub innych rzeczy które mogą stać się problemem.

Wydobywanie w chmurze Bitcoin, czasami nazywane "cloud hashing", umożliwia użytkownikom zakup mocy wydobywczej Bitcoin ze sprzętu wydobywczego Bitcoin umieszczonego w zdalnych centrach danych.

Następnie całe wydobycie Bitcoin odbywa się zdalnie w chmurze. Dzięki temu właściciele nie muszą radzić sobie z  żadnymi kłopotami zwykle występującymi podczas wydobywania bitcoinów, takimi jak energia elektryczna, problemy z hostingiem, ciepło, instalacja lub problemy z utrzymaniem. Cała odpowiedzialność spływa na właściciela kopalni.

Jakie są zalety takiego wydobycia?

• Bez nadmiaru ciepła
  • Cisza, ponieważ nie ma ciągle hałasujących wiatraków chłodzących
  • Brak kosztów energii elektrycznej
  • Brak sprzętu do wydobywania bitcoinów, gdy wydobycie bitcoinów nie jest już opłacalne
  • Brak problemów z wentylacją przy gorącym sprzęcie
  • Brak dużej inwestycji w drogi sprzęt, który może się w każdej chwili zepsuć

Taki sposób wydobycia ma oczywiście także swoje wady:

• OSZUSTWO!!!
  • Niezweryfikowane lub w inny sposób podejrzane operacje
  • Nie ma zabawy, jeśli lubisz budować własne systemy wydobywające bitcoin
  • Niższe zyski - firma pobiera prowizje
  • Kontrakty wydobywcze Bitcoina mogą mieć możliwość zaprzestania wypłat co jest zapisane w  kontraktach z klientem, jeśli cena Bitcoin jest zbyt niska
  • Brak posiadania sprzętu kopiącego Bitcoina
  • Brak możliwości zmiany oprogramowania kopiącego Bitcoina

Wpisy na forum dyskusyjnym BitcoinAltcoin.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży kryptowalut i innych instrumentów finansowych. BitcoinAltcoin.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.